Karikagyűrű Fehér arany L132

96.977Ft

Szín: Fehér arany
Gyűrű szélesség: 2 mm
Kövek száma: 7 db
Kövek mérete: 1,00 mm
Átlagsúly/pár: 4,0 g

1 készleten

Kérdése van? Írjon Facebookon!
Cikkszám: L132 Kategória: Termék azonosító:3441

Leírás

 

Fehér arany karikagyűrű pár. Mind a férfi és női karikagyűrű nagyon filigrán szélességét tekintve, éppen ezért inkább hosszú, vékony ujjúaknak ajánljuk. Külső felülete fényes, szélei egyenesen levágottak.  Belső felületén minimális belső lekerekítés van, felülete fényes. A női karikagyűrűben 7db cirkónia vagy gyémánt kérhető. A kövek egymástol azonos távolságra, és inkább a szél felé közelítve vannak elhelyezve, ettől válik izgalmassá a kész gyűrű. Jegygyűrű párjaink, ahogy ez is, forrasztás nélküliek, folytonosak. A karikagyűrűpárnak az elkészítésénél hangsúlyoznunk kell, hogy ugyan 2mm széles, nagyon stabil gyűrűről beszélünk. A gyűrűpár alapvetően ródium réteggel ellátott, így garantálva a hosszantartó fényességet. Mégis azt javasoljuk hogy két évente érdemes políroztatni és újra ródiumoztatni. Ez alig pár perces folyamat, meg is lehet várni és minden újra  a régi lesz.

A gyűrűpár kérhető rozé, sárgaarany színben is, illetve lehet matt, szálcsiszolt is. Kérhető kevesebb kővel, vagy kő nélkül is.

Online Aukció a Vígékszerben 2021.03.08.
Cégünk Ékszer és Drágakő aukciót is szervez, melyre várjuk folyamatosan a drágaköves arany órákat, ékszereket, egyedi készítésű ötvös munkákat. Aktuális aukciónk az alábbi weboldalon érhető el: www.ekszeraukcio.hu
Magyar Aranykereskedő Zrt., Vígékszer ékszerbolt- és ötvösműhely