14k fehér arany eljegyzési gyűrű gyémántokkal

350.000Ft

Fehér arany eljegyzési gyűrű. A gyűrűt 10db, összesen 0,14 karátos gyémánt díszíti, melyek színe: I-K,
tisztasága: VS1-SI. A gyűrű központi köve 0,17ct. A jelenleg is azonnal megvásárolható eljegyzési gyűrűben a  kövek modern briliáns csiszolású természetes gyémántok. A gyémántok nemzetközi certifikáttal rendelkeznek, melyet a HRD Antwerp Institute of Gemmology állított ki. Természetesen az eljegyzési gyűrű másik gyémánttal is rendelhető,  rozé- vagy sárga arany színben is.  Elkészítési idő minimum 4 hét, egyedi árajánlat alapján.

 

1 készleten

Cikkszám: DN122161 Kategória: Címkék: , , , , , Termék azonosító:6129

Leírás

A gyűrű 14K finomságú fehér aranyból készült. A gyűrű gyémánokkal ékített.

Amennyiben megtetszett a gyűrű, és érdeklődsz további drágaköves ékszer iránt, kérlek látogass el a drágakőpiac oldalunkra, ahol sokféle drágakő közül válogathatsz. Ha szabadon álló követ keresel, szívesen készítünk hozzá ékszert is. Nézd meg további ékszereinket is, hiszen nem csak bolti értékesítéseink vannak, hanem ékszeraukciós is.
Induló tételek két aukció között megvásárolhatóak. Kérlek, hogy telefonálj előtte, hogy biztos megvan-e még a tétel. Telefonszámunk: 06-20-975-0846. Javaslom ékszeraukció oldalunkat is, ahol kedvezményesen is hozzájuthatsz a csodásabbnál csodásabb ékszerkölteményekhez! A Vígékszer oldalon is találsz gyémántokat, ha egyedi gyűrűt szeretnél készíttetni.

Várunk szeretettel, hogy megtekintsd, vagy megvásárold ékszereinket. A termékeket futárral is kiszállítjuk. Méretre igazítást műhelyünkben végzünk próba után, ha szükséges. Az ékszereket ajándékdobozban adjuk át, hogy a lehető legpompásabbá tudjuk tenni a pillanatot, amikor Te is átadod. A vásárlásról számla készül minden esetben, mely számla tartalmazza az ékszer(ek) paramétereit is, így ezzel a számlával tudod igazolni, hogy mit is vettél. Érdemes megőrizni, mert a számla egyben a tanúsítványa is az ékszernek. Szívesen segítünk, ha kérdésed van még vele kapcsolatban. Hívj minket bátran!

További információk

arany színe

fehér

arany finomsága

14K

gyűrű méret

52

gyűrű súlya

3,04g

gyémánt adatok

csiszolás: modern briliáns
méret: kis gyémántok: 10 db össz.0,14ct
központi gyémánt: 0,17ct
karát: összesen: 0,31ct
szín: I-K
tisztaság: VS1- SI

Műhelyünk vállal, ékszerfelújításokat, egyedi ékszerkészítést, kőfoglalást rövid határidővel.