Rudnay Ékszer

Rudnay Gyula

Rudnay Gyula született 1955. november 26-án, Budapesten.
Ötvösmester, aki jelenleg a Vígékszer ötvösműhely megbecsült, nagy tiszteletnek örvendő ékszerésze. Sokan gondolhatják, hogy ez hogyan lehet, hiszen Rudnay Gyula Kossuth-díjas festőművész és iparművész elhunyt 1957. január 4-én. Ez valóban mind igaz. Ám kollégánk, Rudnay Gyula a mester unokája. Épp úgy, mint a nagypapa, kiváló művész és minden ékszere káprázatos darab.
Ő nem fest, hanem csodaszép, maradandó értéket képviselő ékszereket készít kedves megrendelőink számára. Személyiségét szerény alázat jellemzi, de aki ismeri, vagy látja dolgozni pontosan tudja, hogy hasonlóan nagy ember ő, mint a papája. Kézzel készült ékszerei maradandó értéket képviselnek ma is és a jövőben is. Ha igazán értékes és szép ékszert szeretnél, akkor Rudnay ékszert készíttess.

A név kötelez

"Olyan ékszereket kell készítenem amelyeket szeretnek. Nagyon magas a mérce amit önmagam elé állítok és néha nehéz megfelelni ennek. Egy-egy ékszer elkészítése gyakran nagyon sok időt vesz igénybe, de szerencsére a Vígékszerben nem az idő és a pénz a legfőbb szempont, hanem a minőség. Arra törekszem, hogy az ékszer amit elkészítek tökéletes legyen. A tökéletes ékszer az gyönyörű, kényelmes és tartós is egyben. Köszönöm, ha a Rudnay ékszert választja!"

Nézzük az ékszereket!

Jöjjön be hozzánk és tervezzük meg együtt ékszerét! Várjuk exkluzív boltunkban és műhelyünkben.

A Vígékszer ötvösműhelyének olyan alkotó eleme lett Rudnay Gyula, amitől az egyedi ékszerkészítés egy újabb, még tökéletesebb lépcsőfokára lépett mind kidolgozásában, mind pedig megrendeléseinket tekintve. Nyugodtan állíthatjuk, hogy amióta Gyula a csapatunkhoz tartozik, azóta szem nem marad szárazon az egyedi ékszer átadásakor.

Videók

Műhelyünk vállal, ékszerfelújításokat, egyedi ékszerkészítést, kőfoglalást rövid határidővel.