Ékszerkészítés

Eljegyzési gyűrűk, gyémánt gyűrűk,
egyedi ékszerek készítése

Hozott aranyból is elkészítjük a megrendelt ékszert, ilyen esetben az anyagot nem kell kifizetni, de az elkészült ékszer súlyának 1,10 % át kell beadni a készítéshez. Finomítási, gyártási és csiszolási veszteség.

Tapasztalt ötvösök által, kézzel készített ékszerek

Egyedi tervezésű, tapasztalt ötvösök által kézzel készített ékszereink között biztosan megtalálhatóak a különböző stílusú és formájú darabok, minden ízlésnek megfelelően. Arra törekszünk, hogy ékszereink mindenki számára elérhetőek legyenek és minden pillanathoz passzoljanak. Gondosan ügyelünk a részletekre, és ezt a vásárlóink is érzik.

Eljegyzési gyűrű készítés

Ha már van elképzelése milyen leánykérő / eljegyzési gyűrűvel szeretné megkérni kedvese kezét, csak bátran mondja el terveit, álmait ötvöseinknek!

Egy eljegyzési gyűrű készítése

 • Ön megkeres minket és elmondja milyen gyűrűt képzelt el kedvese számára.
 • Ha még nincs egy kialakult fantáziakép Önben, ne csüggedjen, mert kezdésnek az is tökéletesen elegendő ékszerészeink számára, ha leülnek nálunk egy finom kávé mellett megbeszélni, hogy milyen a hölgy, aki számára az ékszer készül majd. Mit szeret, mit nem, milyen típusú ember, minek szokott örulni az életben. A tulajdonságok alapján segítünk megtalálni a hozzáillő eljegyzési gyűrűt.
 • Mindenképpen előny, ha tudja kedvese ujjméretét! Ha véletlenül nem sikerül eltalálni a méretet akkor se aggódjon, utólag is lehet változtatni a gyűrű nagyságán.
 • Ötvös kollégánk az elmondottak alapján először egy kézi rajzot, majd egy tervet készít.
 • Míg az Ön fejében a varázslatosan szép gyűrű jár, addig ötvöseink más szempontokat is figyelnek: A szépség mellett az időtállóságra, praktikusságra, a biztonságra is figyelnek ékszerészeink.
 • Gyémánt (vagy más drágakő) kiválasztása.
 • A tervek véglegesítése után körülbelül 2-3 hétre van szüksége ötvöseinknek az eljegyzési gyűrű elkészítésére. A pontos határidőt minden esetben egyeztetjük.

Mennyibe kerül egy egyedi, csak Önnek tervezett eljegyzési gyűrű elkészítése?

Természetesen ez az igényektől függ. De hogy mégis tudjon mihez viszonyítani, gyorsan levezetjük egy briliáns gyémánttal ékesített eljegyzési gyűrű elkészítésének ára miből tevődik össze.

 • 14 karátos arany ára
 • munkadíj
 • kőfoglalási díj
 • drágakő ára
 • Minden nálunk készíttetett gyűrűhöz ajándék díszdoboz  és certifikát jár.

Eljegyzési gyűrű briliáns gyémánttal elérhető áron!

Drágakő kiválasztása

Eljegyzési gyűrűk (szoliter gyűrű) általában egy darab fehér színű gyémánt ékesítéssel készülnek, ez a leggyakoribb változat. Kétségkívül, a gyémánt a legfényesebb, legcsodálatosabb és legnépszerűbb kő, emellett természetesen a színes drágaköveket is ajánljuk, meseszép gyűrűk készíthetők például zafír, rubin vagy smaragd felhasználásával is!

Drágakőszakértőnk készséggel áll rendelkezésére, segít kiválasztani a megfelelő drágakövet, megválaszolja kérdéseit (például: Milyen drágakövet érdemes választani? Mekkora 1 karát gyémánt? Honnan tudjam melyik kő gyémánt és melyik üveg (azaz cirkónia)? Mitől függ az, hogy mennyit ér egy adott gyémánt, zafír, ametiszt, vagy például rubin kő? Melyik drágakövet ajánlaná eljegyzési gyűrűbe és miért?)

Drágaköveinkből drágakövekkel foglalkozó Drágakő piac  oldalunkon atalálsz információkat. Gyémántokkal kapcsolatban pedig ajánlom figyelmedbe gyémántokkal foglalkozó oldalunkat, a Gyémánt piacot.

AZ EMBER ŐSIDŐK ÓTA SZERET ÉKSZERT VISELNI.

Az idők folyamán egyre finomabb darabokat alkotott, mindig valami újat és szebbet. Bár a mai kor modern technológiáival az ékszerkészítésben is a gépekre hagyatkozhatunk, az igazi ötvös kézi munka soha nem veszít értékéből.

Nézzük az ékszereket!

Jöjjön be hozzánk és tervezzük meg együtt ékszerét! Várjunk exkluzív boltunkban és műhelyünkben.

Eljegyzési gyűrű készítés árak

Árak és szolgáltatások

A leírt árak a készítési munkadíjak az arany és gyémánt árakat lentebb találja.

Vélemények megtekintése

Ügyfeleink véleményei jelentik a garanciát

Karikagyűrűinket köszönhetjük a Vígékszernek, amelyeket alig vártuk, hogy végre viselhessük. A konzultánsok nagyon kedvesek és segítőkészek, változtatási igényeinkre gyorsan reagáltak, együttműködtek a tökéletes gyűrűk kiválasztásában. Csak ajánlani tudom őket, mi biztosan újra is őket választanánk.

B. Mónika

Egy szó: TÖKÉLETES! A budapesti üzletben volt szerencsém találkozni a cég termékeivel, amelyekből rettentő nehéz kiválasztani azt az egyet, amelyet a párom viselne! A nagyon nehéz döntést megkönnyítette az ott dolgozó hölgy, aki türelmesen bemutatta a gyűrűket s hosszasan beszélgettünk a páromról, amiből leszűrte mi is lenne a megfelelő választás! Nagyon szépen köszönöm a segítséget még egyszer! Csak így tovább!

K. Gábor

Nagyon elégedettek vagyunk párommal, egy csodálatos karikagyűrű pár boldog tulajdonosai lettünk a Vígékeszernek köszönhetően. A gyűrűk kivitelezése mellett a tanácsadással, a kiszolgálással és a helyszínnel is maradéktalanul elégedettek voltunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

C. Judit

Rendkívül rugalmas csapat, gyorsan és pontosan elkészítik a kívánt gyűrűket az általam ismert legjobb minőségben! Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással, első látásra beleszerettünk a gyűrűinkbe, amelyek minőségi anyaghasználatról ás kidolgozásról tanúskodnak. Nincsen kispórolva az anyag, amit azt olyan sok helyen szomorúan tapasztaltam, ezáltal a gyűrűknek érezhető súlyuk mégis nagyon kényelmes viseletük van.

Sz. Klára

A vásárlói vélemények alapján választottuk a Vígékszert, és én elég kritikus embernek tartom magam, de itt kifogástalan volt minden.  Az első időpont egyeztetéstől a variáláson át egészen a kész gyűrűk átvételéig.  Az élettartam garancia is elég meggyőző és az ügyfélszolgálatos munkatársak kedvessége is nagyon fontos volt számunkra. Ár-érték arány is kitűnő, így kell ezt csinálni… 🙂

J. Péter

Köszönünk mindent a Vígékszer csapatának! Egyedi gyűrűket szerettünk volna, és mindenben azonnal segítettek, így tényleg azt kaptuk amit megálmodtunk! Nagyon hálásak vagyunk! 🙂

B. Helga

Örömmel vállaljuk a kihívást, megvalósítjuk elképzelése alapján az egyedi,
kézzel készített ékszert, amellyel büszkén kérheti meg kedvese kezét.

Műhelyünk vállal, ékszerfelújításokat, egyedi ékszerkészítést, kőfoglalást rövid határidővel.