Bemutatkozás

Ékszerben az első

A Vígékszer ötvösműhely és ékszerbolt tulajdonosa a Magyar Aranykereskedő Zrt.
Kollégáink drágakő meghatározó szakértő: Szabó Szilvia
Ötvösmesterek: Rudnay Gyula, Szalma József
Manager és kapcsolattartó: Ábrahám-Tandari Ágnes
Vezérigazgató: Kulimár Miklós

100 féle gyémánt

Ha gyorsan szeret dönteni, választhat a már elkészített eljegyzési gyűrű kínálatunkból, amit egy órán belül a kívánt méretre igazítunk. Ha gyémánt eljegyzési gyűrűt szeretne, akkor a legjobb helyen jár, mert több száz készleten lévő gyémántból választhat, melyek antwerpeni HRD nemzetközi Certifikáttal vannak tanúsítva.

Az ötvös műhelyünk közvetlenül a bolthoz kapcsolódik így gyorsan tudunk alkalmazkodni a különféle igényekhez, egyedi megrendelésekhez.

Nézzük az ékszereket!

Jöjjön be hozzánk és tervezzük meg együtt ékszerét! Várjunk exkluzív boltunkban és műhelyünkben.

Mi segítünk neked a tökéletes választásban

Kizárólag nálunk, a Vígékszerben készül Rudnay ékszer. Azért különlegesek és értékesek ezek az ékszerek, mert Rudnay Gyula ékszerész mester, ötvösmester a híres festőművész, Rudnay Gyula unokája. Minden munkáját a legnagyobb méltósággal és alázattal készíti, hűen nagypapája emlékéhez. Hiszünk abban, hogy Rudnay Gyula ékszerei a jövőben ugyanolyan értékesek lesznek, mint a nagypapa festményei.

Megbízásaikat a legnagyobb szakmai alázattal vállaljuk!

Vélemények

Tekintse meg a rólunk írt véleményeket, és szerezzen benyomást rólunk eddigi ügyfeleinktől

Karikagyűrűinket köszönhetjük a Vígékszernek, amelyeket alig vártuk, hogy végre viselhessük. A konzultánsok nagyon kedvesek és segítőkészek, változtatási igényeinkre gyorsan reagáltak, együttműködtek a tökéletes gyűrűk kiválasztásában. Csak ajánlani tudom őket, mi biztosan újra is őket választanánk.

B. Mónika

Egy szó: TÖKÉLETES! A budapesti üzletben volt szerencsém találkozni a cég termékeivel, amelyekből rettentő nehéz kiválasztani azt az egyet, amelyet a párom viselne! A nagyon nehéz döntést megkönnyítette az ott dolgozó hölgy, aki türelmesen bemutatta a gyűrűket s hosszasan beszélgettünk a páromról, amiből leszűrte mi is lenne a megfelelő választás! Nagyon szépen köszönöm a segítséget még egyszer! Csak így tovább!

K. Gábor

Nagyon elégedettek vagyunk párommal, egy csodálatos karikagyűrű pár boldog tulajdonosai lettünk a Vígékeszernek köszönhetően. A gyűrűk kivitelezése mellett a tanácsadással, a kiszolgálással és a helyszínnel is maradéktalanul elégedettek voltunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

C. Judit

Rendkívül rugalmas csapat, gyorsan és pontosan elkészítik a kívánt gyűrűket az általam ismert legjobb minőségben! Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással, első látásra beleszerettünk a gyűrűinkbe, amelyek minőségi anyaghasználatról ás kidolgozásról tanúskodnak. Nincsen kispórolva az anyag, amit azt olyan sok helyen szomorúan tapasztaltam, ezáltal a gyűrűknek érezhető súlyuk mégis nagyon kényelmes viseletük van.

Sz. Klára

A vásárlói vélemények alapján választottuk a Vígékszert, és én elég kritikus embernek tartom magam, de itt kifogástalan volt minden.  Az első időpont egyeztetéstől a variáláson át egészen a kész gyűrűk átvételéig.  Az élettartam garancia is elég meggyőző és az ügyfélszolgálatos munkatársak kedvessége is nagyon fontos volt számunkra. Ár-érték arány is kitűnő, így kell ezt csinálni… 🙂

J. Péter

Köszönünk mindent a Vígékszer csapatának! Egyedi gyűrűket szerettünk volna, és mindenben azonnal segítettek, így tényleg azt kaptuk amit megálmodtunk! Nagyon hálásak vagyunk! 🙂

B. Helga

NYITVA TARtÁS VÁLTOZÁS!

2022.09.01-től változik a nyitvatartásunk az alábbiak szerint:
H-P: 9-16 óra