Amikor az ötvösmester elkészít egy gyűrűt, akkor pontosan tudja hogyan fog nekilátni. Kiválasztja az alapanyagot, megtervezi a formát, és formál és csiszol és alakít, hogy a lehető legtökéletesebb legyen az elkészült ékszer. Időt és energiát nem kímélve a lehető legtökéletesebb megoldásra törekszik és valósítja meg azt. Valahogy így van ez a párkapcsolatokkal, házassággal is. Nagyon sokat kell foglalkozni a kapcsolattal, szerelemmel, hogy olyan legyen az életünk, házasságunk amire mindig is vágytunk. Hogy a “Férjem” és “Feleségem” szavak valóban érzelmi töltettel hangozhassanak el. Büszkén mondjuk ki.
Én hiszem, hogy ezeknek a folyamatoknak lehetnek eredményei. Hogy egy házasság lehet boldog és, hogy a karikagyűrűk tényleg az örök szerelmet jelentik.
Vasárnaptól kezdődik a #házassághete hét, ezért azt tálaltuk ki, hogy ezen a héten a #vígékszer ékszerboltunkban vásárolt és megrendelt karikagyűrűk esetén 1 db gyémántot ajándékba adunk a női gyűrűbe.
Az akció kizárólag a #házassághete időtartamra vonatkozik. 2020. 02. 14-én Valentin napkor, 13 órakor véget ér.

Leave a reply

Online Aukció a Vígékszerben 2021.03.08.
Cégünk Ékszer és Drágakő aukciót is szervez, melyre várjuk folyamatosan a drágaköves arany órákat, ékszereket, egyedi készítésű ötvös munkákat. Aktuális aukciónk az alábbi weboldalon érhető el: www.ekszeraukcio.hu
Magyar Aranykereskedő Zrt., Vígékszer ékszerbolt- és ötvösműhely