Április 28 – 30 között rendezték a 2017-es tavaszi Budapest Fashion Weeket.

A Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermében bemutattuk legszebb ékszereinket gyönyörű modell hölgyek és ruhatervezők segítségével.

A Budapest Fashion Weeken nem az ismert nagy ruhatervezők, hanem a szárnyaikat bontogató tehetséges divattervezők mutathatták be legújabb ruháikat. Ehhez társultunk be mi is, mint magyar ékszermanufaktúra.

Magyarországon és a világon is a legismertebb és legtöbbet használt drágakő a briliáns gyémánt. A gyémánt egy varázslatos, csodaszép ékkő, de hiszünk benne, hogy a jó minőségű színes drágakövek, mint például a zafír, smaragd vagy a rubin is tudnak olyan szépek lenni mint a gyémántok, ha megfelelő ékszerbe tesszük. Érdekességként elmondható, hogy a különlegesen ritka színes drágakövek tudnak jóval értékesebbek is lenni, mint a fehér gyémántok.

Egy kis ízelítőt adunk a bemutatott ékszerekből, ez segítséget nyújt, hogy láthassuk milyen szépen mutatnak ékszereink, ha nem csak a kirakatban állnak, hanem felvéve csilloghatnak gyönyörű viselőiken. Látható milyen jól áll a hölgyeknek a különböző színes drágaköves és gyémántos ékszerek viselete.

Nagy kihívás volt számunkra, hogy ennyi szép ékszert be tudjunk mutatni, de a fényképek igazolják, hogy megérte ötvöseink fáradságos munkája.

Jó időtöltést kíván a Vígékszer csapata a képek nézegetéséhez!

Leave a reply

Kedves Vásárlónk!

Az Országgyűlés rendelkezése alapján a nyitva tartásunk az alábbiak szerint változik 2020.11.11-től

H-SZ: 9:00 – 18:00   K-CS: 9:00 – 17:00   P: 9:00 – 15:00

   December 28-31. ZÁRVA

Nyitás: 2021.január 04.

Megértéseteket köszönjük!
Magyar Aranykereskedő Zrt., Vígékszer ékszerbolt- és ötvösműhely