Április 28 – 30 között rendezték a 2017-es tavaszi Budapest Fashion Weeket.

A Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermében bemutattuk legszebb ékszereinket gyönyörű modell hölgyek és ruhatervezők segítségével.

A Budapest Fashion Weeken nem az ismert nagy ruhatervezők, hanem a szárnyaikat bontogató tehetséges divattervezők mutathatták be legújabb ruháikat. Ehhez társultunk be mi is, mint magyar ékszermanufaktúra.

Magyarországon és a világon is a legismertebb és legtöbbet használt drágakő a briliáns gyémánt. A gyémánt egy varázslatos, csodaszép ékkő, de hiszünk benne, hogy a jó minőségű színes drágakövek, mint például a zafír, smaragd vagy a rubin is tudnak olyan szépek lenni mint a gyémántok, ha megfelelő ékszerbe tesszük. Érdekességként elmondható, hogy a különlegesen ritka színes drágakövek tudnak jóval értékesebbek is lenni, mint a fehér gyémántok.

Egy kis ízelítőt adunk a bemutatott ékszerekből, ez segítséget nyújt, hogy láthassuk milyen szépen mutatnak ékszereink, ha nem csak a kirakatban állnak, hanem felvéve csilloghatnak gyönyörű viselőiken. Látható milyen jól áll a hölgyeknek a különböző színes drágaköves és gyémántos ékszerek viselete.

Nagy kihívás volt számunkra, hogy ennyi szép ékszert be tudjunk mutatni, de a fényképek igazolják, hogy megérte ötvöseink fáradságos munkája.

Jó időtöltést kíván a Vígékszer csapata a képek nézegetéséhez!

Leave a reply

Megújúlt a weboldalunk! Amikor beírod, hogy www.aranyatveszek.hu, akkor már az új felülettel fogsz találkozni.

NYITVA vagyunk!

Hétfőn és szerdán 9-19, Kedd és csütörtök 9-17, Pénteken 9-13 óráig

Várunk mindenkit szeretettel az alábbi  témakörökben:
karikagyűrű, eljegyzésigyűrű vásárlás, drágakövek, drágaköves ékszerek adás-vétele, törtarany felvásárlás, fazonaranyfelvásárlás, befektetési arany adás-vétellel, ékszeraukcióval  kapcsolatban a Vígékszerben!

Online ÉKSZER és drágakő aukció a Vígékszerben 2021.09.06.
Folyamatosan  várjuk a drágaköves ékszereket, egyedi készítésű ötvös munkákat, arany órákat. Aktuális aukciónk az alábbi weboldalon érhető el: www.ekszeraukcio.hu
Magyar Aranykereskedő Zrt. Ékszeraukciós Ház, Vígékszer ékszerbolt- és ötvösműhely